Handbol

El Barça venç l'Aalborg danès i certifica el passi a quarts de l'EHF (29-22)

Els de Xavi Pascual s'han classificat per 22a vegada per quarts de final de l'EHF després de derrotar còmodament l'Aalborg danès

Actualitzat

El F. C. Barcelona ha guanyat avui l'Aalborg Handball danès per 29-22 a la tornada de vuitens de final de la VELUX EHF Champions League. Aquest partit de tornada era un mer tràmit tenint en compte el contundent resultat del partit d'anada (11-31) que va deixar l'eliminatòria pràcticament sentenciada.

El partit d'avui, però, ha estat més disputat que el d'anada. El F.C. Barcelona ha anat per damunt en tot moment en el marcador i la màxima renda, de 8, l'ha tingut amb un 14-6. Abans d'arribar al descans, però, l'equip danès ha fet un cop de cap i ha marcat tres gols escurçant el marcador fins al 14-9.

El segon temps ha estat molt similar. El Barça a mida que avançava el partit anava allunyant-se en el marcador gràcies a la poca capacitat defensiva que ha demostrat l'equip danès. El capità dels de Xavi Pascual, Víctor Tomàs, ha agafat la responsabilitat ofensiva durant gran part del partit, juntament amb Rutenka, amb 5 gols, Lazarov i Sigurdsson.  Al final un 29-22 que els dóna el passi a quarts, el 22è pel Barça.

El sorteig de quarts de final tindrà lloc el proper dimarts a les 11,30h a Viena i aquests són els seus possibles rivals: Vardar, Zagreb, Pick Szeged i París-Saint Germain.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut