Bàsquet

El Barça respon a la polèmica amb el Panathinaikos amb un comunicat sobre el "fair play"

El club blaugrana ha reaccionat amb un comunicat al soroll que ha generat el propietari del Panathinaikos acusant el Barça de comprar els àrbitres, després del primer partit de quarts de l'Eurolliga. "El club sempre ha defensat les bones formes", diu el text.

Actualitzat
El Barça Regal juga avui el segon partit dels quarts de final de l'Eurolliga contra el Panathinaikos, en directe per Esport3, a partir de tres quarts de nou. El partit ve precedit d'una polèmica que el Barça ha respost amb un comunicat.

El club grec va insinuar que els àrbitres del primer partit van cobrar per afavorir els blaugranes. El Barça diu que sempre ha defensat l'esportivitat i que sempre ha tingut el màxim respecte pel col·lectiu arbitral.

Aquest és el comunicat emès pel FC Barcelona:

"FC Barcelona 114 anys de Fair Play
Atès que han aparegut determinades notícies als mitjans de comunicació, referides a l'arbitratge del primer partit de quarts de final de l'Eurolliga entre el FC Barcelona Regal i el Panathinaikos BC, el Club vol expressar el següent:
1.- Les acusacions formulades són contràries a la transparència i manera de fer del FC Barcelona.
2.- El FC Barcelona, en tots els seus esports i disciplines, sempre ha defensat el fair play i les bones formes.
3.- Davant les irregularitats que es poden produir en un partit a causa de les errades humanes, el FC Barcelona sempre ha exigit als seus professionals mesura en les seves declaracions al voltant del col·lectiu arbitral i el màxim respecte pels nostres rivals esportius.
4.- El FC Barcelona sempre ha demostrat el màxim respecte tant pels clubs, jugadors i tècnics als quals s'ha enfrontat com per les organitzacions que gestionen l'esport professional."
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut