Lliga de Campions

El Barça rep la Roma amb la presència de Leo Messi com a principal atractiu

El retorn a l'equip titular de l'argentí pot ser el principal al·licient d'un equip blaugrana que necessita un sol punt per assegurar la classificació per als vuitens de final de la Champions com a primer de grup

Actualitzat

El Barça rep aquest vespre la Roma (20.45, TV3) amb la intenció d'aconseguir el pas als vuitens de final de la Lliga de Campions com a primer de grup. Un empat ja els serveix per assolir l'objectiu, però l'equip blaugrana vol prolongar el bon moment que viu, especialment des de la golejada de dissabte al Santiago Bernabéu.

Un pas més és certificar la plena recuperació de Leo Messi, que en el camp del Reial Madrid va jugar mitja hora i que davant la Roma pot tornar a la titularitat per primera vegada des que es va lesionar el passat 26 de setembre. L'argentí encara no ha marcat cap gol en la present edició de la Champions.

Qui no jugarà amb el Barça serà Javier Mascherano, que va patir un fort cop a la cuixa en el clàssic i tindrà descans per precaució. Luis Enrique podria aprofitar per fer rotacions a l'equip per donar descans a algun dels jugadors més utilitzats.

En un Camp Nou que comptarà amb mesures de seguretat extraordinàries –les autoritats recomanen als aficionats que vagin a l'estadi amb temps-, la Roma intentarà obtenir un triomf per afermar-se en el segon lloc. L'equip de Rudi Garcia compta amb baixes de pes, com les de Totti, Gervinho i Salah, a més del dubte de De Rossi. Amb tot, el tècnic francès està convençut que "el Barça no és invencible" i que té opcions de treure un bon resultat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut