Barça

El Barça rep el Borussia Mönchengladbach per tancar la fase de grups de la Lliga de Campions

L'equip blaugrana tanca aquest vespre (20.45, TV3) la lligueta de la Champions amb els deures fets i la intenció de trencar una sèrie de 4 partits sense guanyar. Ter Stegen i Piqué, fora de la convocatòria

Actualitzat

El Barça tanca aquest vespre (20.45, TV3) la fase de grups de la Lliga de Campions enfrontant-se amb el Borussia Mönchengladbach. Ho farà amb bona nota, independentment del que passi en els 90 minuts que queden: classificat i amb el primer lloc del grup assegurat.

És per aquest motiu que Luis Enrique ja ha avisat que donarà descans a alguns dels jugadors importants de l'equip i donarà l'alternativa alguns dels que estan tenint menys minuts. De fet, ja no ha inclòs a la convocatòria a Piqué i Ter Stegen, mentre també en són baixa Neymar i Rakitic per sanció i Mathieu per lesió. 

La convocatòria completa la formen: Cillessen, Masip, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Umtiti, Mascherano, Jordi Alba, Digne, Busquets, Denis, Iniesta, Rafinha, André Gomes, Arda, Luis Suárez, Messi, Alcácer i Cardona.

Qui jugarà segur és Leo Messi, a qui Luis Enrique va confirmar com a titular en la roda de premsa prèvia al partit. L'argentí és el màxim anotador de la competició, amb 9 gols en els 4 partits que ha jugat aquesta temporada. Juntament amb el crac argentí també ha sortit a l'onze titular Andrés Iniesta, que va reaparèixer a la segona part del clàssic al Camp Nou. La resta de l'equip el formen Cillessen a la porteria, Aleix Vidal, Mascherano, Umtiti i Digne en defensa, André Gomes, Denis Suárez i Iniesta al mig del camp, i Messi, Alcácer i Arda en la punta d'atac. 

Tot i la intranscendència del partit, però, el mateix Luis Enrique va fer ressaltar la conveniència de guanyar per agafar un impuls anímic. I és que el Barça encadena quatre empats entre totes les competicions i tornar a guanyar comença a ser una tasca urgent. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut