El Barça Regal cau davant del Banca Cívica (63-66), després de 24 partits sense perdre al Palau

El Barça Regal ha vist com s'acabava la bona ratxa al Palau, on encadenava 24 partits sense perdre des del maig de l'any passat. I és que els de Xavi Pascual han perdut davant el Banca Cívica (63-66). Ha estat un partit molt igualat, en què el Barça no ha pogut marxar mai en el marcador i ha anat sempre a remolc dels andalusos. En l'última possessió, el Barça ha intentat fins a tres vegades un triple que hauria forçat la pròrroga, però la pilota no ha entrat. Navarro ha obtingut un menys 9 de valoració. Amb aquesta derrota, el Barça Regal compartirà ara el liderat amb el Reial Madrid si els blancs guanyen el seu partit contra el Blancos de Rueda.

El duel ha acabat amb tres triples seguits fallats en els últims segons, en un intent desesperat del Barça Regal per forçar la pròrroga davant del Banca Cívica de Sevilla. Una prova evident del desencert de l'equip de Xavi Pascual en una nit per oblidar, que, a més, trenca amb una ratxa de 24 victòries seguides al palau Blaugrana. Al descans, els de Pascual han marxat amb un petit avantatge de 40-39. Dels blaugranes, Rabaseda i Lorbek han estat els màxims anotadors amb 12 punts. De fet, el màxim anotador del Barça ha estat el català Guillem Rubio, al Banca Cívica, amb 13 punts.

Navarro, un menys 9 de valoració

Navarro ha estat desconegut. Només ha anotat tres punts en 23 minuts en pista i ha obtingut un insòlit menys 9 de valoració. I és que sembla que els sevillans li tenen la mesura presa al Barça; ja els van derrotar en la primera volta a la capital andalusa.

Ha estat un partit tota l'estona d'avantatges mínims, d'una banda o de l'altra. Els blaugrana han estat molt desencertats en atac i la lluita sota els taulers ha estat pels pivots del Banca Cívica. Tot i el mal joc, l'equip de Pascual ha arribat a l'últim minut un punt per davant, però els andalusos han sabut gestionar millor la situació i s'han apuntat una victòria que els acosta a les places de "play-off".