Barça

El Barça, preparat per a la gesta

Els blaugranes han fet l'últim entrenament abans de l'important partit de tornada de la Supercopa d'Espanya, davant l'Athletic Club. El partit es podrà veure en directe per TV3, a les 22.00

Actualitzat

El Barça ha fet l'últim entrenament abans del complicat partit que demà dilluns ha de jugar contra l'Athletic Club, en directe a les 22.00 per TV3. En joc hi ha un títol, la Supercopa d'Espanya, que ara mateix, i després del 4 a 0 del partit d'anada a favor de l'equip basc, té un peu i mig a Bilbao.

El mal resultat del partit d'anada obliga els blaugranes a fer una gesta per aconseguir remuntar els 4 gols en contra. Però, tant Luis Enrique com els jugadors, confien en l'èpica i el factor de jugar a casa i així ho verbalitza Mascherano: "Els jugadors hem d'estar convençuts que es pot remuntar, sabent el grau de dificultat", i té clar que "és un repte molt important per a tots nosaltres".

"A San Mamés no vam fer un bon partit, però el resultat va ser massa ampli per com va anar el joc", assegura el '14' del Barça que explica que "a partir d'ahir, l'equip es va centrar a deixar enrere Bilbao i intentar remuntar. Tenim motius per creure-hi!". Respecte als errors de defensa ho té clar: "Hem de millorar i minimitzar els errors puntuals en defensa. Tornarem a estar al nivell que teníem".

I és que tot és possible

El Barça ho intentarà sense Neymar ni Jordi Alba en un partit que es podrà seguir en directe per TV3 a partir de les 10 de la nit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut