Xavi Pascual donant instruccions als seus jugadors en una imatge recent (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça Lassa té la primera oportunitat de proclamar-se campió de la Lliga Asobal

L'equip blaugrana aixecarà el seu vuitè títol seguit aquesta nit si guanya el Cangas Morrazo al Palau i l'Ademar cau a la pista del Teucro

Actualitzat

El Barça Lassa rep aquest vespre (20.30) el Cangas Morrazo, el cuer de la Lliga Asobal, amb la possibilitat d'aixecar el títol. No dependrà exclusivament dels blaugranes, que a més de superar l'equip gallec han d'esperar que el seu perseguidor, l'Ademar de Lleó, perdi a casa del Teucro de Pontevedra. A falta de vuit jornades, i amb 12 punts de marge, que el Barça aixequi el seu vuitè títol de Lliga seguit sembla una qüestió de temps.

El que ja no té espera per a Xavi Pascual és que l'equip recuperi el pols competitiu, a les portes dels vuitens de final de la Lliga de Campions, aquest diumenge (17.00, Esport3) contra el Montpeller. "A Valladolid vam estar horribles. Hem d'augmentar el nivell i no tinc cap dubte que contra el Cangas ho farem i el cap de setmana estarem a l'altura", ha dit el tècnic, en referència al partit contra el Valladolid, que els blaugranes van guanyar "in extremis".

El Granollers lluitarà per un lloc a Europa

També aquest vespre, el Fraikin Granollers rep l'Osca (20.30) en un duel directe per Europa, ja que tots dos estan empatats a punts juntament amb Guadalajara i Ciudad Encantada, en plena lluita per dues places per a la Copa EHF.  

 

Anar al contingut