Handbol

El Barça Lassa suma una còmoda victòria a la pista del Frigoríficos Morrazo (21-31)

Els blaugranes han deixat el duel sentenciat en el primer quart d'hora gràcies a les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas i el col·lapse ofensiu dels gallecs, que només han marcat un gol en 22 minuts

El FC Barcelona Lassa ha sumat una còmoda victòria a la pista del Frigoríficos del Morrazo per 21-31 en partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Asobal d'handbol i s'ha refermat en el liderat en solitari de la classificació. Els blaugranes han deixat el duel sentenciat en el primer quart d'hora gràcies a les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas i el col·lapse ofensiu dels gallecs, que només han marcat un gol en 22 minuts.

Al descans, el Barça ja dominava per un contundent 5-16 i, en la represa, el conjunt de Xavi Pascual ha pogut administrar el seu clar avantatge. Valero Rivera, amb nou gols, quatre de penal, ha estat el màxim anotador d'un partit on encara no ha debutat l'islandès Aron Palmarsson, últim fitxatge del conjunt blaugrana.