Els jugadors del Barça Lassa no han fallat a la pista del Benidorm (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça Lassa s'imposa a la pista del Benidorm i es referma en el liderat de l'Asobal (22-33)

La víctima de torn ha estat el Balonmano Benidorm, un dels equips revelació en aquest inici de temporada però que no ha pogut plantar cara als catalans

Actualitzat

Un altre dia a l'oficina pel Barça Lassa a l'Asobal. Sis jornades, sis victòries per als homes de Xavi Pascual. La víctima de torn ha estat el Balonmano Benidorm, un dels equips revelació en aquest inici de temporada però que no ha pogut plantar cara als catalans. 22-33 al final del matx. En competició estatal, el Barça ha convertit l'excel·lència en una rutina. Bona mentalitat i bona feina dels jugadors a la pista.

Aquesta vegada, actuació destacada del porter Kevin Möller amb 20 parades, que ha fregat el cinquanta per cent d'encert sota els pals. I, atenció a la xifra, 15 gols de contraatac. En aquesta faceta ha sobresortit l'extrem Aitor Ariño, autor de 9 dianes. I ara, torn per a la Champions amb la visita al Meixkov Brest de Bielorússia, l'equip entrenat per Manolo Cadenas. La cita serà dissabte, a les quatre de la tarda, i en directe per Esport3.

Anar al contingut