Ferrao disputa una pilota durant el partit que el Barça Lassa ha disputat a la pista del Llevant (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça Lassa remunta davant el València i es posa líder a la LNFS

Els blaugranes han disputat una primera part per oblidar, però, en canvi, a la segona han reaccionat, fins acabar emportant-se la victòria

El Barça Lassa ha hagut de remuntar a la pista del Llevant, però se'n va a dormir com a líder de la Lliga de Futbol Sala gràcies al triomf que han aconseguit aquesta nit a Paterna (2-3), això sí, empatat a 12 punts amb ElPozo Múrcia i el Palma Futsal que, com els blaugranes, sumen quatre victòries i una derrota.

El Llevant s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Javi Sena que ha sabut aprofitar una errada del porter blaugrana Juanjo. El Barça Lassa, però, no ha acabat de reaccionar i s'ha mostrat dubtós a l'hora d'atacar, fet que han aprofitat els valencians per furgar en la ferida i fer el 2-0: Jorge Santos ha xutat i la pilota l'ha desviat involuntàriament Adri Ortego cap a la xarxa. A dos minuts del descans, el Llevant ha perdonat el tercer enfront d'un conjunt blaugrana desdibuixat.

A la represa, però, els d'Andreu Plaza han sortit molt més concentrats i, només començar, han escurçat distàncies amb un gol de Ferrao (2-1). En un un contra un amb Alfonso Prieto, que el porter del Llevant ha rebutjat, la pilota ha tornat als peus del brasiler i en aquesta ocasió no ha fallat.

Poc després, Adolfo, en una gran acció al contracop, ha empatat el marcador amb un xut des de fora de l'àrea. El segon dels blaugranes ha enfonsat els ànims dels locals, que començaven a pagar l'esforç físic de l'excel·lent primera part que havien disputat. Sergio Lozano, en una acció de murri, ha sentenciat amb el 2-3 definitiu després de robar una pilota.