Leo Messi i Neymar durant l'últim entrenament (EFE)
Barça

El Barça ja s'entrena per preparar el clàssic amistós contra el Reial Madrid

L'equip blaugrana ja s'ha entrenat a Miami per preparar el partit contra el Madrid de diumenge a la matinada

Actualitzat

Els jugadors del Barça i els del Reial Madrid ja són a Miami, on la matinada de dissabte a diumenge (02.00, TV3)  jugaran el tercer partit de la gira nord-americana. Un clàssic amistós per arrodonir el pas dels blaugranes pels Estats Units, que ha estat marcat per la possible marxa de Neymar al París Saint-Germain.

El jugador continua sense voler aclarir res i al Barça es veuen a venir el pitjor. No passa el mateix al vestidor, on els jugadors confien en la continuïtat del seu company. L'últim a proclamar-ho ha estat Ivan Rakitic, que ho ha demanat obertament al brasiler. "Al vestidor som com una gran família i tots volem que es quedi. Respectarem al cent per cent el que decideixi, però jo, com a company i amic seu, li dic que es quedi amb nosaltres perquè no trobarà enlloc el bon rotllo que té aquí", ha comentat el croat.

Molta xafogor i un dubte

Esperant esdeveniments, la plantilla s'ha entrenat enmig d'una forta xafogor, que podria donar pas a fortes pluges de cara a demà i diumenge, dia del partit. Esportivament, Valverde està pendent de Sergi Roberto, que té una sobrecàrrega muscular, i és dubte per al clàssic estiuenc.

Anar al contingut