Barça

El Barça ja és a Mònaco per jugar la final de la Supercopa d'Europa contra el Xakhtar

El Barça sabrà aquesta tarda qui seran els seus rivals en la fase de grups de la Lliga de Campions, entre els quals hi podria haver l'Olympique de Lió, la Juventus i l'Inter de Samuel Eto'o. Els noms sortiran del sorteig que es farà a tres quarts de sis de la tarda, a Mònaco, i que podran seguir en directe per TV3, per Catalunya Ràdio i per elsesports.cat. Amb els cinc jugadors que són candidats als premis de la UEFA, l'expedició blaugrana ha viatjat cap a Mònaco per jugar la final de Supercopa d'Europa. El rival és el Xakhtar Donetsk de Txigrinski, que podria anunciar el seu traspàs al Barça després del partit.

Actualitzat
Guardiola s'ha endut tots els jugadors, inclòs Andrés Iniesta, que està pendent de rebre l'alta mèdica, i Márquez, lesionat. Abans de la final de divendres, aquesta tarda se sortejarà la fase de grups i el Barça coneixerà els seus rivals. A més, durant la gala del sorteig es coneixeran els millors jugadors de la Champions de la temporada passada.

Premis als millors jugadors

El Barça és l'equip amb més representants en les candidatures als premis de la UEFA, que s'atorguen també aquesta tarda. Sis dels jugadors blaugrana que van ser campions d'Europa a Roma opten avui a premi, a Mònaco.

Víctor Valdes és candidat de la UEFA com a millor porter, tot i que els rumors apunten com a favorit Van der Sar, del Manchester United, i també està nominat Petr Cech, del Chelsea.

Entre els defenses més destacats figura Gerard Piqué. Aquí el temible rival per al guardó és John Terry, capità del Chelsea, i també està nominat Vidic, del Manchester United.

Dels tres migcampistes que opten al guardó, dos són barcelonistes: Xavi Hernández i Andrés Iniesta. En aquest apartat, poc podrà fer el capità del Liverpool, Steven Gerrard.

I al davant, la mateixa història. Leo Messi, al costat de l'ara interista Samuel Eto'o, es perfila com el gran triomfador de la nit, davant de Cristiano Ronaldo, actualment al Reial Madrid.

Però no només com a davanter. S'espera que Messi serà distingit també com el millor jugador de tota la Champions 2008-2009, un trofeu que no arriba al Barça des que Ronaldinho en va ser el protagonista l'any 2006. L'argentí ha estat, amb diferència, el més desequilibrant de la passada Champions, i fins i tot el millor gol de la competició podria ser un dels nou que ell va marcar i que el van convertir en el màxim realitzador. En aquest apartat només li fa ombra el golàs d'Iniesta a Stamford Bridge, que, "in extremis", els va donar el bitllet a Roma.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut