Handbol

El Barça Intersport guanya el BM Guadalajara (36-23) en la 19a jornada de l'Asobal

El Barça Intersport tenia partit de la Lliga Asobal, a causa del partit de Champions del cap de setmana a Suècia. Els blaugranes s'han imposat sense problemes al Guadalajara, un equip de la zona mitjana-baixa, per 36-23. Juanín García, amb 8 gols, ha estat el màxim golejador del Barça, però cal destacar que Rutenka n'ha fet 7 només a la primera part. Diumenge, els blaugranes jugaran a la pista del Savehof suec, en directe per Esport3 a un quart de 5 de la tarda.

És una més de les habituals golejades de Lliga dels dimecres, cada cop que el Barcelona d'handbol ha de jugar Champions el cap de setmana. Aquest cop la víctima era el Guadalajara, on encara juga l'exblaugrana Mateo Garralda, però com que està lesionat era a la llotja, amb el tècnic barcelonista, Xavier Pascual, que segueix de baixa.

L'enfrontament ha estat entretingut, perquè els castellans hi han posat ganes, tot i ser conscients de la superioritat local, que feia impossible la sorpresa. I això que han quedat fora de la convocatòria Nagy, Jernemyr i Ugalde.

La primera part s'ha tancat amb un contundent 18-11. En aquesta primera mitja hora, Rutenka ha fet set gols i cap més en la segona part. En la represa, el que ha destacat de cara a porteria ha estat Juanín García, que ha acabat sent el més efectiu del partit amb vuit gols.

El Barcelona segueix líder de la Lliga: amb la d'aquest dimecres, 19 victòries en 19 jornades, i diumenge tancarà la lligueta de la Champions a la pista del Sävehof suec, després de cedir dissabte passat la primera derrota en aquesta competició.