El Barça guanya la Champions juvenil en derrotar el Benfica per 0-3 a la final

El Barça és el campió de la primera edició de la Champions juvenil organitzada per la UEFA. A Nyon, els nois de Jordi Vinyals han derrotat el Benfica a la final per 0-2 amb dianes de Tarín i Munir. Els portuguesos han plantat cara i, fins i tot, han fallat un penal a la primera part.

El Barça és el campió de la primera edició de la Champions juvenil organitzada per la UEFA. A Nyon, els nois de Jordi Vinyals han derrotat el Benfica a la final per 0-3 amb dianes de Tarín i Munir (2). Els portuguesos han plantat cara i, fins i tot, han fallat un penal a la primera part.

El Barça ha estat molt encertat en la rematada i ha basat el seu triomf en la societat atacant formada per Adama i Munir. L'extrem ha estat un malson per a la defensa del Benfica i el golàs de Munir des del cercle central donarà la volta al món.