Les jugadores del Barça celebren un dels gols de la victòria al camp del Rayo (@FCBfemeni)

El Barça guanya al camp del Rayo i tanca l'any com a líder de la lliga femenina (1-2)

Les blaugranes han sumat els tres punts al camp del Rayo Vallecano amb una victòria per 1 a 2 i lideren la classificació amb els mateixos punts que l'Atlètic de Madrid

El Barça ha acabat l'any 2017 com a líder de la Lliga femenina de futbol, tot i que amb els mateixos punts que l'Atlètic de Madrid. Tots dos equips han guanyat els seus partits corresponents a la 14a jornada en escenaris complicats. Les blaugranes han sumat els tres punts al camp del Rayo Vallecano amb una victòria per 1 a 2 i les "colchoneras" han golejat al camp el Llevant (0-4). Patri Guijarro ha avançat les blaugranes, però Paula Andújar ha tornat a anivellar el marcador poc després de començar la segona part. A 20 minuts per acabar el partit, Toni Duggan ha donat els tres punts al Barça marcant l'un a dos final.

Per aquest mateix resultat ha perdut l'Espanyol contra el Madrid femení. Dominika Conc havia avançat les blanc-i-blaves als 15 minuts de la segona part i l'avantatge s'ha mantingut fins al tram final. Però Mascaró, en el minut 83, i Alexandra López, en el temps afegit, han capgirat el marcador. Amb aquesta derrota, les blanc-i-blaves ocupen la novena posició, amb 16 punts.