Actualitat blaugrana

El Barça encara la semifinal contra el Milan amb gairebé tota la plantilla a punt

La final de París ja és una mica més a prop, després que el Barça es va desfer del Benfica i, ara, l'espera el Milan. Una eliminatòria en què ningú s'atreveix a fer pronòstics i en què l'emoció, com a mínim, sembla garantida. La millor notícia per al Barça és que recuperarà els jugadors que no han pogut ser en l'eliminatòria contra el Benfica. Dimecres ja va jugar uns minuts Edmílson, i Messi i Márquez estaran també a punt perquè Rijkaard pugui alinear el Barça de gala. Xavi haurà d'esperar a la final, si el Barça hi arriba.

Actualitzat

Tot i que Rijkaard els havia donat festa, nou jugadors han anat de bon matí a entrenar-se pel seu compte al camp de la Masia. De relaxament, per tant, res de res. I és que tots són conscients que aquest mes d'abril és clau i no volen tornar a patir tant com contra el Benfica.

El Milan, un vell conegut

Si el Barça es va classificar patint, el Milan va passar in extremis. De fet, fins a la carambola de Xevtxenko amb gol final de Pippo Inzaghi, els italians estaven eliminats. Primera lliçó per al Barça. Mai donis per mort un equip italià, i menys amb el potencial ofensiu del Milan. Amb nou gols, dos més que Ronaldinho, Andrei Xevtxenko és el màxim golejador de la competició, i el Milan, l'equip que més gols ha marcat en els vuitens i els quarts de final.

Això sí, la seva defensa és la més veterana. Escandalosament veterana. El més jove, Nesta, té 30 anys. Stam, 33; Serginho, 34; Cafú, 35; Maldini, 37, i Costacurta, 39. Molt experta, segur, però la més golejada dels quatre semifinalistes.

A Itàlia, la Lliga serà per a la Juve, per tant, la Champions és l'únic i el gran objectiu del Milan. Un Milan que ja va arribar a la final de l'any passat i que va perdre de forma increïble contra el Liverpool en la tanda de penals, després de deixar-se empatar un partit que guanyava per 3-0 en la mitja part. A Milà, aquest record encara fa mal.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut