Barça

El Barça, en nom d'Abidal i la seva família, agraeix públicament les mostres d'afecte i solidaritat rebudes

El F. C. Barcelona, en nom d'Éric Abidal i de la seva família, ha volgut agrair públicament les mostres d'afecte i solidaritat rebudes els darrers dies adreçades al jugador francès. El club ha volgut tenir un detall cap a tots aquells "organismes, institucions, entitats, clubs, penyes, socis i aficionats, ja sigui per escrit, per telèfon i personalment, o bé a través de les xarxes socials" que s'han recordat del jugador blaugrana i han donat les gràcies per aquest comportament.

Actualitzat
Aquest és el comunicat que ha fet el club blaugrana:

"El FC Barcelona vol agrair públicament les mostres d'afecte i de solidaritat rebudes els darrers dies adreçades a Éric Abidal. Des de dijous passat, el Club ha rebut un gran nombre de comunicacions provinents de tot tipus d'organismes, institucions, entitats, clubs, penyes, socis i aficionats, ja sigui per escrit, per telèfon i personalment, o bé a través de les xarxes socials com a plataforma de distribució d'aquests missatges.

També mereix una menció especial l'experiència viscuda dissabte al Camp Nou, on el suport emocional envers Éric Abidal va fer-se palès d'una manera extraordinària. Per tot plegat i, davant la impossibilitat d'agrair una per una totes aquestes mostres d'afecte i de suport, el FC Barcelona, en nom propi, de l'Éric Abidal i de la seva família, vol expressar públicament el seu agraïment".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut