El Barça empata amb el Chelsea (2-2) però cau a la tanda de penals

L'equip blaugrana tanca la gira pels Estats Units sense poder vèncer l'equip de Cesc i Mourinho. Hazard ha avançat els "blues" però Luis Suárez i Sandro han capgirat el marcador abans que Cahill, cinc minuts abans del final, establís l'empat. Les errades de Halilovic i Piqué en la tanda de penals han condemnat els blaugranes

El Barça ha tancat la gira nord-americana sense poder celebrar un triomf davant el Chelsea (2-2). En un partit vistós, el conjunt londinenc s'ha avançat al marcador ben aviat (min. 10), amb un gol de talent d'Eden Hazard davant una defensa blaugrana poc consistent, formada per Bartra i Mathieu a l'eix central.

L'equip de Luis Enrique, que estrenava la segona equipació, s'ha anat refent d'un mal inici amb el pas dels minuts i, amb Luis Suárez com a referent absolut en atac, ha anat posant setge a la porteria de Thibaut Courtois. El porter belga s'ha lluït en un grapat d'ocasions però no ha pogut evitar el gol de l'empat de Suárez, ja a la represa (min. 52). Un gol molt protestat des de la banqueta del Chelsea, ja que no queda clar si Kurt Zouma arriba a evitar que la pilota travessi completament la línia.

En qualsevol cas, l'1-1 ha pujat al marcador i ha donat pas a un domini més gran del Barça, que s'ha intensificat a l'hora de joc amb l'entrada de jugadors de refresc. Poc després (min. 66) ha arribat el gol de Sandro, l'únic blaugrana que ha jugat tot el partit, i que s'ha reivindicat com a alternativa pel lloc de quart davanter en el cas que Pedro decideixi marxar. Un bon gol del canari que premiava la superioritat blaugrana. Però el Chelsea no s'ha rendit i, ja a les acaballes, Gary Cahill ha empatat aprofitant una mala sortida de Jordi Masip, que havia sortit a l'hora de joc substituint un molt correcte Ter Stegen.

En la tanda de penals (4-2) els jugadors del Chelsea han encertat tots els seus llançaments mentre que Alen Halilovic ha enviat la pilota al pal i el llançament de Gerard Piqué l'ha aturat Courtois, cosa que ha donat el triomf a l'equip de José Mourinho.

Pel Barça han jugat Ter Stegen (Masip, min. 60), Douglas (Sergi Roberto, min. 17), Bartra (Piqué, min. 59), Mathieu (Vermaelen, min. 59), Adriano (Alba, min. 60); Rakitic (Iniesta, min. 60), Gumbau (Rafinha, min. 61), Busquets (Samper, min. 61); Suárez (Pedro, min. 62), Munir (Halilovic, min. 73) i Sandro.