Pedro, durant el primer partit de pretemporada contra Los Angeles Galaxy (EFE)
Barça

El Barça només deixaria marxar Pedro si paga els 30 milions d'euros de la seva clàusula de rescissió

El club blaugrana no està negociant el seu traspàs amb el Manchester United, i només li obriria la porta de sortida si paga els 30 milions d'euros de la seva clàusula de rescissió

Xavi LemusActualitzat

El FC Barcelona no està negociant amb el Manchester United el traspàs de Pedro Rodríguez al club anglès. Segons ha pogut saber TV3, al club blaugrana són conscients que el jugador canari, tot i haver renovat fa poc el seu contracte fins al 2018, vol marxar, però només li obriran la porta si paga la clàusula de rescissió, xifrada en 30 milions d'euros.

Pedro, que avui fa 28 anys, té a les seves mans la decisió sobre el seu futur, que passa per un canvi d'aires a la recerca de més minuts de joc davant la dura competència del trident ofensiu format per Messi, Neymar i Luis Suárez. Alguns mitjans anglesos, com el diari "Mirror", informen que el United estaria disposat a pagar la clàusula de rescissió per fitxar-lo, i que l'anunci del seu fitxatge pels "red devils" es podria fer oficial en els pròxims dies.

En el cas d'Adriano, el Barça tampoc vol que el lateral brasiler marxi i la seva elevada clàusula de rescissió (90 milions d'euros) fa impossible la seva sortida. De moment, la Roma havia mostrat interès en el seu fitxatge, però ara mateix no hi ha cap acord amb el club italià. Per últim, el Barça no està negociant ni té cap interès en el fitxatge del central tunisià del Mònaco Abdennour.

Anar al contingut