Bartomeu entrant a les oficines del FC Barcelona
Barça

El Barça celebrarà l'assemblea de socis compromissaris el 24-25 d'octubre

Nous nomenaments i compromisos adquirits en la campanya electoral han estat altres decisions que la nova junta directiva de Bartomeu ha pres a la primera reunió

Actualitzat

S'han acabat les vacances per als membres de la nova junta directiva del FC Barcelona, que s'ha reunit a les oficines del club aquest dilluns.

En la primera reunió de junta després de les eleccions a la presidència del mes de juliol, en què va ser escollit Bartomeu, s'han pres diverses decisions importants per al futur immediat i a mig termini del FC Barcelona.

D'una banda, l'Assemblea General de Socis compromissaris serà el cap de setmana del 24-25 d'octubre coincidint amb el partit que el Barça jugarà al Camp Nou contra l'Eibar.

Per altra banda, complint l'acord que Bartomeu va arribar amb la precandidatura de Seguiment FCB, el club comença a treballar per al desenvolupament del Departament de Viatges per facilitar al màxim els desplaçaments que fan els socis en els compromisos que té el Barça fora de casa.

La junta directiva, a més, ha aprovat nomenar Jordi Mestre, vicepresident esportiu, assumirà la gestió de l'àrea de futbol femení; Javier Bordas, directiu responsable del primer equip de futbol; Silvio Elías directiu de Barça B i equips juvenils; Xavier Vilajoana directiu del futbol formatiu i Joan Bladé directiu responsable de l'àrea de bàsquet.

S'incorporen com a vicepresidents al patronat de La Fundació, Jordi Cardoner, Ramon Pont, Dídac Lee i Maria Teixidor.

Anar al contingut