Futbol

El Barça busca la classificació per als vuitens de la Champions al camp del Manchester City

El Barça en podria tenir prou aquest vespre (20.45, TV3) amb un empat per segellar el pas a la ronda següent davant un City que necessita el triomf per mantenir el segon lloc al grup

Actualitzat

L'Etihad Stadium acollirà aquest vespre (20.45, TV3) un dels duels més esperats de la lligueta de la Champions, però en una situació difícilment imaginable quan es va celebrar el sorteig. El Barça visitarà el feu del Manchester City amb un peu als vuitens de final, després de fer el ple de punts en les tres jornades precedents. Un triomf el classificarà matemàticament per a la següent ronda a falta encara de dos partits, i fins i tot un empat podria donar-li virtualment el bitllet en funció del resultat del Borussia Mönchengladbach-Celtic Glasgow.

En canvi, el City té moltes més urgències després de sumar 4 punts en tres partits i de sortir escaldat del Camp Nou (4-0). Pep Guardiola, tècnic de l'equip, ho definia perfectament: "Per a nosaltres és una final però per a ells no", va comentar el català.

El punt dèbil del Barça, a més de saber que té marge d'error, poden ser les baixes per lesió de jugadors importants com Gerard Piqué, Jordi Alba o Andrés Iniesta. Tampoc hi seran Jérémy Mathieu ni Aleix Vidal. Luis Enrique ha hagut d'endur-se tres jugadors del filial, Marlon, Nili i Aleñà, per completar la convocatòria, però no s'esperen grans sorpreses en l'onze inicial blaugrana.

L'única incògnita és saber qui jugarà en el lloc d'Iniesta. El polivalent Rafinha, que a més està inspirat de cara a porta, sembla que té avantatge respecte als altres aspirants, com poden ser Denis Suárez, André Gomes o Arda Turan, recuperat a última hora d'un cop en un turmell. El Barça jugarà probablement amb Ter Stegen, Sergi Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne, Busquets, Rakitic, Rafinha, Messi, Suárez i Neymar.

El Manchester City rep el Barça just després de trencar una ratxa de sis partits sense guanyar. L'equip de Guardiola sembla haver reaccionat amb una golejada al camp del West Bromwich (0-4). Guardiola va lamentar especialment les baixes de Zabaleta i Sagna, els dos laterals drets de l'equip, que podrien obligar Fernando, poc avesat a jugar tan endarrerit, a mantenir un pols amb Neymar. Sancionat Claudio Bravo per l'expulsió al Camp Nou, Willy Caballero serà el porter titular. Mentre, en la punta d'atac Sergio Agüero serà titular, segons va confirmar el mateix Guardiola en roda de premsa. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut