Handbol

El Barça Borges jugarà contra el Croàcia Osiguranje de Zagreb els vuitens de final de la Champions

El Croàcia Osiguranje de Zagreb serà el rival del FC Barcelona Borges en els vuitens de final de la Lliga de Campions, el partit d'anada del qual es jugarà a la pista croata i el de tornada al Palau. El Croàcia Osiguranje, actual campió croat i líder indiscutible de la lliga del seu país, on està invicte després de 17 jornades, és un rival temible a la seva pista, el Zagreb Arena, que acull a 15.000 espectadors i on aquesta temporada només ha vençut el Ciudad Real (24-27) i l'Hamburg (29-33).

Actualitzat
L'equip croat és l'antic Badel Zagreb, l'equip que el Barcelona va derrotar tres vegades a la final de la Copa d'Europa en les temporades 1996/97, 97/98 i 98/99. El seu últim enfrontament va ser la temporada 2000/01 i els blaugranes, amb Valero Rivera com a entrenador, els van eliminar en quarts de final de la mateixa competició, vencent en l'anada a Zagreb (17-29) i també en la tornada al Palau (26-23).

Actualment té una plantilla experimentada amb jugadors internacionals com els croats Ivano Balic (ex Portland), Mirza Dzomba (ex Ciudad Real), Tonci Valcic (ex-Ademar) o Denis Spoljarica; els eslovè Zoran Lubej (ex Portland i Antequera) i Goradz Skof o el lateral esquerrà macedoni Kiril Lazarov, màxim golejador de la Lliga de Campions, amb 76 gols.

Sorteig complet de la Lliga de Campions:
KIF Kolding (DIN) - Montpeller (FRA)
Gorenje Velenje (SLO) - Ciudad Real (ESP)
FCK Handbold (DIN) - THW Kiel (GER)
HCM Constanta (ROM) - MKB Veszprem (HUN)
Croàcia Zagreb (CRO) - FC Barcelona Borges (ESP)
Viu Targi Kielce (POL) - HSV Hamburg (GER)
Pevafersa Valladolid (ESP) - Rhein-Neckar Lowen (GER)
Reale Ademar (ESP) - Chekhovskie Medvedi (RÚS)

Els partits d'anada es disputaran entre el 24 i el 28 de març, i els de tornada, entre el 31 de març i el 3 d'abril.
Anar al contingut