Futbol sala

El Barça Alusport s'imposa al Lobelle (3-2) i manté el liderat

El Barça Alusport es manté en el liderat de la lliga de futbol sala després de guanyar al Lobelle Santiago al Palau (3-2). Els gallecs, cinquens a la classificació, han complicat molt el partit als de Marc Carmona. El 3-1 de Wilde a 3 minuts per al final semblava desencallar un partit ben igualat però un altre gol del Lobelle ha mantingut l'emoció fins a l'última jugada.

Els gallecs, cinquens a la classificació, han complicat molt el partit als de Marc Carmona. De fet han estat els visitants els primers a marcar per mitjà de Quintela, però Igol ha empatat, pràcticament, a la jugada següent. A la segona part ha arribat el 2-1 de Jordi Torras i a 3 minuts per al final, el 3-1 de Wilde. Però un altre gol d'Aicardo ha mantingut l'emoció fins a l'última jugada. De fet, el Lobelle ha estat a punt d'empatar amb una jugada a 4 dècimes per al final.

Derrota del Marfil

Per la seva banda, el Marfil Santa Coloma ha perdut a la pista de l'Azkar Lugo (2-1).