Igor en el partit contra l'Inter Movistar. (Foto: web FC Barcelona)
Futbol sala

El Barça Alusport perd Igor, entre 10 a 12 setmanes de baixa, per un trencament muscular

Igor, jugador del Barça Alusport, estarà entre 10 i 12 setmanes de baixa per un trencament muscular. Dimecres en l'entrenament, el brasiler va notar que s'havia fet mal a la cama dreta després d'un xut. Les proves d'aquest dijous han revelat que té un trencament del recte anterior de la cama dreta, que l'obligarà a passar per quiròfan. Fernandao serà baixa divendres, després de tornar lesionat de la selecció espanyola.

Actualitzat

Igor, jugador del Barça Alusport, estarà entre 10 i 12 setmanes de baixa per un trencament muscular. Dimecres, en l'entrenament, el brasiler va notar que s'havia fet mal a la cama dreta després d'un xut. Les proves d'aquest dijous han revelat que té un trencament del recte anterior de la cama dreta, que l'obligarà a passar per quiròfan.

D'altra banda, Fernandao ha tornat lesionat d'Eslovènia dels dos partits de preparació amb la selecció espanyola. El blaugrana té un trencament de grau 1 del bíceps femoral de la cama esquerra i és baixa per al partit d'aquest divendres contra el Santiago Futsal. Ara mateix també és dubte per al derbi contra el Marfil Santa Coloma, la setmana que ve.

Anar al contingut