Futbol sala

El Barça Alusport empata a Cartagena i recupera el liderat de la Divisió d'Honor (4-4)

El Barça Alusport ha recuperat el liderat de la Divisió d'Honor de futbol sala. Els de Marc Carmona van poder aprofitar l'ensopegada d'El Pozo Múrcia davant el Marfil Santa Coloma i van arrencar un empat a la complicada pista del Reale Cartagena en un partit en què van anar a remolc gairebé sempre. En un final molt emocionant i amb constants alternatives, els blaugranes van tenir el triomf a l'abast però un gol de Beto quan faltaven 19 segons per al final va establir el definitiu empat a 4.

Actualitzat
Els locals es van avançar amb un gol de Beto, però els blaugranes van empatar abans del descans, amb el seu golejador, Wilde. En el segon temps, però, el Reale Cartagena va marcar dos gols en només 30 segons. Yoni va fer el 2 a 1 i acte seguit, aprofitant el desconcert blaugrana, Carrasco va establir el 3 a 1.

El Barça va poder escurçar distàncies per mitjà de Jordi Torras, i poc després, Wilde va posar per davant els blaugranes, que van tenir la victòria a l'abast, però en els últims instants, Beto, en aprofitar una errada del porter Cristian, va establir l'empat a 4 definitiu. Tot i la igualada, els homes de Marc Carmona recuperen el liderat de la classificació empatats a 55 punts amb El Pozo Múrcia, que divendres a la nit va ensopegar a la pista del Marfil Santa Coloma.
Anar al contingut