El Badalona ha eliminat el Prat en la tanda de penals. (Foto: Twitter)
El Badalona ha eliminat el Prat en la tanda de penals. (Foto: Twitter)
Futbol

El Badalona elimina el Prat en la tanda de penals i jugarà la final del Torneig d'Històrics contra el Sant Andreu

El Badalona s'ha classificat per la final del Torneig d'Històrics després de superar el Prat en la tanda de penals. Els 90 minuts havien acabat amb empat a 1. El seu rival serà el Sant Andreu, que també ha hagut de remuntar fins arribar als penals, en el seu cas davant la Muntanyesa, per arribar a la final que es disputarà aquest dissabte (18.30)

Actualitzat

El Badalona s'ha classificat per la final del Torneig d'Històrics després de superar el Prat en la tanda de penals. Els 90 minuts havien acabat amb empat a 1. El seu rival serà el Sant Andreu, que també ha hagut de remuntar fins arribar als penals, en el seu cas davant la Muntanyesa, per arribar a la final que es disputarà aquest dissabte (18.30).

El Prat s'ha avançat en el minut 16, amb un gol de Ferri que gràcies a una badada de la defensa rival ha pogut plantar-se tot sol davant el porter Sergio. Els locals han buscat l'empat. En el minut 21 un xut d'Abraham ha sortit fregant el pal. En el 36, l'oportunitat ha estat per a Balda, però el seu cop de cap també ha marxat fora.

En la segona meitat els dos equips han tingut problemes per combinar el seu joc. No hi ha hagut cap ocasió destacada de gol fins al minut 79, en un xut de Carracedo pel Badalona que ha aturat Èric. El duel ha embogit a partir d'aquesta jugada. L'entrenador local Manolo González ha estat expulsat un minut més tard.

Poc després el porter del Prat Èric també ha marxat als vestidors, en veure una targeta groga (la segona en 4 minuts) en una jugada en què s'ha xiulat penal. Fran Bea ha marcat el gol de l'empat amb què ha acabat el temps de joc. En els penals, una aturada de Marcos a xut d'Èric Ruiz i la fiabilitat en el llançament dels seus jugadors ha donat al Badalona el triomf.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut