Paulinho en l'entrenament d'aquest dilluns (@FCBarcelona_cat)
Barça

Deulofeu i Semedo tornen a la llista de Valverde per viatjar a Portugal

Valverde ha donat a conèixer la convocatòria per afrontar el partit davant l'Sporting CP, on destaquen els retorns a la llista de Deulofeu i Semedo i la inclusió d'Ortolá, del Barça B

Actualitzat

El FC Barcelona s'ha entrenat aquest dilluns a la Ciutat Esportiva abans de viatjar a Portugal per enfrontar-se aquest dimecres a l'Sporting de Portugal en la segona jornada de Champions. El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ha donat a conèixer la llista dels 20 jugadors convocats on hi destaquen els retorns de Nelson Semedo i Gerard Deulofeu respecte a la llista del passat dissabte a Girona i també la inclusió d'Ortolá, del Barça B, que ha rebut l'alta mèdica.

Han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica Vermaelen, Arda i Alcácer, mentre que Rafinha i Dembélé continuen recuperant-se de les seves respectives lesions.

Els 20 jugadors que viatgen a Lisboa són aquests: Ter Stegen, Cillessen, Ortolá, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal i Umtiti.

 

 

 

 

 

Anar al contingut