Ricky Rubio dirigint els Timberwolves contra els Clippers (EFE)

Derrotes ajustades dels Chicago Bulls de Pau Gasol i dels Minnesota Timberwolves de Ricky Rubio

Els Bulls han caigut sobre la botzina amb els Phoenix Suns (101-103) i els Wolves han cedit davant uns Clippers amb més ofici (106-110)

Pau Gasol i Ricky Rubio, els dos catalans que han jugat aquesta nit, han acabat amb la mateixa sensació: frustració per la derrota tot i haver firmat uns números acceptables.

Els Chicago Bulls de Gasol han caigut a casa, en l'última jugada del partit, davant els Phoenix Suns (101-103). El pivot de Sant Boi ha aconseguit un doble doble en anotar 22 punts i capturar 10 rebots, i ho ha arrodonit amb 6 assistències. Però no n'hi ha hagut prou per evitar que els Chicago Bulls encadenessin la segona derrota com a locals. L'heroi del partit ha estat l'exjugador de Baskonia Mirza Teletovic, que ha capturat un rebot quan faltaven tres dècimes per al final i l'ha convertit en la cistella guanyadora per als Suns. Amb aquesta desfeta, els Bulls mantenen un balanç positiu (11-7), però baixen al quart lloc de la Conferència Est.

La derrota dels Minnesota Timberwolves davant Los Angeles Clippers no ha estat tan renyida, tot i que Ricky Rubio i els seus companys han plantat cara durant gairebé tot el partit (106-110). El base maresmenc ha anotat 16 punts, ha repartit 7 assistències i ha capturat 5 rebots. Però en l'últim quart, els Clippers han fet valer el seu ofici per marxar definitivament en el marcador.