Juan Martín del Potro
Del Potro ha fet una remuntada èpica davant de Cillic (Reuters)
Tenis

Del Potro recupera un partit que tenia perdut davant Cilic i força el cinquè en la final de la Copa Davis

L'argentí havia perdut els dos primers sets i ha tingut rampes constantment a les cuixes, però s'ha refet i ha derrotat el croat en una lluita èpica

Actualitzat

Juan Martín del Potro ha remuntat dos sets i ha derrotat Marin Cilic per 6-7 (4), 2-6, 7-5, 6-4 i 6- 3 en quatre hores i 53 minuts per igualar (2-2) la final de Copa Davis entre Croàcia i Argentina que es disputa a Zagreb.

En un partit èpic entre dos campions de l'Open dels EUA, i remuntant per primera vegada en la seva carrera un partit amb dos sets a zero, Del Potro s'ha imposat en un partit espectacular per donar al seu equip l'oportunitat de lluitar per un títol que se li ha escapat ja quatre vegades.

El duel també s'ha traslladat a les aficions, que han mantingut una lluita constant. El jutge de cadira britànic James Keothavong ha hagut d'advertir els argentins perquè moderessin les seves efusions des de les grades de l'Arena Zagreb, que ha registrat un ple total amb 15.000 espectadors.

Del Potro ha hagut de recórrer al fisio tres vegades a causa d'unes rampes a les cuixes, però ha continuat lluitant fins i tot quan ha cedit el servei en el primer joc del set definitiu. L'argentí ha trencat a continuació (1-1) i també en el vuitè joc. En aquest "break", Cilic, que ha anotat un total de 34 "aces", ha comès la segona doble falta del partit, i ha notat la pressió del moment. Del Potro ha entès aleshores que tenia una oportunitat única de guanyar el partit i s'hi ha llançat sense aturador.

El cinquè i últim partit el disputaran Ivo Karlovic, de gairebé 38 anys, i Federico Delbonis. Si Karlovic guanya aquest matx, a més d'aconseguir per a Croàcia el segon títol de Copa Davis de la seva història es convertirà en el jugador de més edat a guanyar un partit en una final de Copa Davis.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut