Futbol

Del Bosque convoca Piqué, Bartra, Alba, Busquets i Iniesta

La selecció espanyola jugarà dos partits crucials de cara a l'Eurocopa 2016, contra Eslovàquia i Macedònia

Actualitzat

Vicente del Bosque ha anunciat la llista de jugadors amb els que afrontarà els propers dos partits classificatoris per a l'Eurocopa de França 2016. Entre els escollits hi ha cinc jugadors del Barça: Piqué, Bartra, Alba, Busquets i Iniesta. A més, també ha ha cridat els exblaugranes Cesc i Pedro

El davanter Diego Costa i el defensa César Azpilicueta, tots dos del Chelsea, tornaran a la selecció per als partits de classificació per a l'Eurocopa de França 2016, contra Eslovàquia e Macedònia, segons la llista de convocats que va anunciar aquest divendres el seleccionador Vicente del Bosque.

La llista de 23 convocats està formada per Iker Casillas, David de Gea i Sergio Rico; Juanfran Torres, Gerard Piqué, Marc Bartra, Jordi Alba, Daniel Carvajal, Sergio Ramos, Juan Bernat i César Azpilicueta; Koke, Sergio Busquets, Andrés Iniesta, Isco, Cesc Fabregas, Vitolo, Santi Cazorla i Juan Mata; Paco Alcàsser, Diego Costa, Pedro i David Silva.

Espanya es juga la classificació en aquests dos partits, que es disputaran el 5 i el 8 de setembre primer contra Eslovàquia, a Oviedo, i després contra Macedònia, Skopje.

Tres jugadors de l'Espanyol a la sub 21

A la sub 21, de cara l'enfrontament amb Estònia hi ha Pau López de l'Espanyol i Gerard Deufoleu de l'Everton. I Hèctor Bellerin de l'Arsenal.
També hi van Duarte que repeteix i Marco Asensio del Espanyol que és novetat. Del Barça, també hi va Munir. 
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut