Mamic intenta llaçar davant l'oposició de Gedeón Guardiola (EFE)
Handbol

Croàcia barra el pas de la selecció espanyola a les semifinals del mundial d'handbol (29-30)

Els "hispanos" han perdut contra Croàcia per un ajustat 29-30 i s'han quedat fora de la lluita per les medalles al campionat del món, que s'està disputant a França. França-Noruega i Eslovènia-Croàcia seran les semifinals

El mundial d'handbol s'ha acabat per a la selecció espanyola als quarts de final. Els "hispanos" han perdut contra Croàcia per un ajustat 29-30 i no han pogut accedir a les semifinals del campionat del món, que s'està disputant a França.

A l'equip de Jordi Ribera li falta tir exterior i en aquestes circumstàncies és gairebé impossible lluitar per les medalles. Tot i la bona arrencada, Croàcia no ha tardat a agafar el control en el marcador i, des del minut quinze, els espanyols han hagut d'anar a remolc del resultat.

L'aportació de la porteria, Gonzalo Pérez de Vargas en la primera part i Corrales en la segona, ha estat escassa. En arribar al descans, Croàcia dominava de 2 gols i, en els primers minuts de la represa, la diferència s'ha disparat fins al 18 a 23. La defensa espanyola no sabia com aturar ni Duvnjak ni Cindric. A més, els àrbitres permetien a Croàcia defensar al límit del reglament.

Però Espanya no s'ha rendit i ha fet un últim esforç per descomptar el desavantatge i forçar l'empat a 28. Croàcia se n'ha tornat a anar, però els jugadors de Jordi Ribera han estat a punt de forçar la pròrroga en els últims segons, tot i que han acabat perdent per només un gol de diferència (29-30).

França-Noruega i Eslovènia-Croàcia, semifinals

Els altres semifinalistes són França, que s'ha desfet de Suècia per 33-30, Noruega, que ha derrotat l'Hongria de Xavier Sabaté per 31-28, i Eslovènia, que s'ha imposat a la Qatar de Valero Rivera per 32-30.