Cristiano Ronaldo celebra un dels seus gols a Andorra (Reuters)

Cristiano Ronaldo anota 4 dels 6 gols de Portugal davant d'Andorra

El davanter portuguès reapareixia després de lesionar-se a la final de la passada Eurocopa que va guanyar la seva selecció

Cristiano Ronaldo ha celebrat el seu retorn a la selecció portuguesa aconseguint 4 dels 6 gols que el seu equip ha fet a Andorra. El davanter del Reial Madrid no havia jugat amb el seu combinat nacional des que es va lesionar en els primers minuts de la final de l'Eurocopa de França d'aquest estiu.

Portugal s'ha donat un festí de gols davant del dèbil conjunt andorrà, que a més ha acabat el partit amb 9 homes, i recupera la moral després de la seva derrota prèvia davant de Suïssa per 2 a 0. El madridista ha fet dos gols ja en els primers quatre minuts. El tercer ha estat obra de Joao Cancelo poc abans del descans. Cristiano ha tornat a marcar en els minuts 47 i 68 i Andre Silva ha fet el 6 a 0 a 4 minuts del final.

Ronaldo i els seus companys, un d'ells el barcelonista André Gomes que ha estat titular, ocupen el tercer lloc del grup B, amb un punt menys que les Illes Fèroe, que han sorprès 0 a 2 a Letònia, i 3 menys que els helvètics, vencedors contra la selecció hongaresa per 2 a 3.