Claudio Bravo, en una imatge d'arxiu (@ManCityCatala)
Futbol internacional

Claudio Bravo es trenca el tendó d'Aquil·les i pot dir adeu a la temporada

El porter xilè del Manchester City ha patit la greu lesió al peu esquerre durant l'últim entrenament i aquest dijous es desplaçarà fins a Barcelona per sotmetre's a més proves mèdiques

Actualitzat

El porter suplent del Manchester City, l'exblaugrana Claudio Bravo, s'ha lesionat al tendó d'Aquil·les i es podria perdre tota la temporada. El meta xilè ha patit la greu lesió al peu esquerre durant l'últim entrenament del conjunt de Pep Guardiola i aquest dijous es desplaçarà fins a Barcelona per sotmetre's a més proves mèdiques i decidir quin tractament haurà de seguir per començar la recuperació.

La lesió de Bravo, de 35 anys, deixa el Manchester City amb el jove Daniel Grimshaw, de 20 anys, com a únic porter reserva del brasiler Ederson. Per això, i amb el mercat de fitxatges anglès tancat, l'únic que pot fer el club anglès és repescar algun cedit, com el suís Aro Muric, qui es troba a préstec en el NAC Breda.
   
"No importa el que passi, o el dolent que sembli el dia d'avui. La vida continua i demà sens dubte serà millor", ha publicay Bravo en el seu compte personal de Twitter després de confirmar-se la lesió.

Anar al contingut