Claudio Bravo és un dels porters més fiables de la Lliga (REUTERS)

Claudio Bravo encadena 720 minuts consecutius sense encaixar cap gol a la Lliga amb el Barça

El porter del Barça, que acumula vuit partits de Lliga sense rebre un gol, pot aconseguir enguany arribar als 1.000 minuts consecutius invicte

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

La porteria de Claudio Bravo s'ha convertit en un fortí, sobretot a la Lliga. Després de conservar la porteria a 0 davant el Màlaga aquest dissabte, el porter xilè del Barça encadena un total de 720 minuts consecutius sense rebre cap gol a la competició, en total 8 partits de Lliga invicte.

L'11 d'abril, i d'això ja fa gairebé 5 mesos, va ser l'últim gol que Bravo va rebre en aquesta competició. L'afortunat en travessar el fortí va ser Kevin Gameiro, el davanter del Sevilla, que al minut 84 va empatar a dos el partit que el Barça semblava tenir sota control amb un inicial 0-2.

És indubtable que el porter, tot i la curta preparació que ha pogut fer, està en forma. Fins i tot Bravo ha preferit no jugar un partit amistós amb la seva selecció contra el Paraguai per "motius personals", possiblement per poder-se preparar millor pels propers enfrontaments dels blaugrana.

Per contra, la sort no ha acompanyat Ter Stegen. En els dos partits oficials que ha jugat, els dos primers xocs de Supercopa davant el Sevilla i l'Athletic Club, el jugador ha encaixat ni més ni menys que 8 gols, la meitat dels que va rebre en tota la passada temporada, en els partits que va jugar a la Copa del Rei (11 gols) i a la Champions (5).