Arribada de Clàudia Galicia en segona posició (Lymbus)
Bicicleta de muntanya

Clàudia Galicia, subcampiona d'Europa de Cross Country Marathon (XCM)

Aquests són els tercers Campionats d'Europa on participa, aquest any celebrats a Eslovàquia

L'atleta de Torelló Clàudia Galicia ha aconseguit la medalla de plata a Svit, a Eslovàquia. Aquests són els tercers campionats continentals de Galicia, en un circuit de 78 km i 2.450 m de desnivell, que ha arribat a meta en 3:43:09, darrere de la corredora austríaca Christina Kollmann, que ha entrat en 3:36:22. XCM (Cross Country Marathon) és una modalitat derivada del XC (Cross Country), però amb la diferència que són circuits entre 65 i 100 quilòmetres.

"Estic supercontenta. He sigut intel·ligent, he corregut amb cap. Al començament estava entre la sisena i setena posició, però he anat recuperant fins a posar-me segona-tercera en l'equador de la prova. En el darrer quilòmetre he fet una molt bona baixada i he entrat en segona posició", explica Galicia molt satisfeta.

Clàudia Galicia va participar en els primers Campionats d'Europa de XCM el 2015 a Singen, Alemanya, i va quedar en 27a posició, el 2016, a Lituània, es va classificar en vuitena posició.