Juan Antonio Morales s'ha reunit amb polítics de tres administracions
Bàsquet

Cimera a Badalona: ningú no s'imagina l'ACB sense el Joventut

El Joventut continua lluitant per sortir de la seva delicada situació. Aquest dilluns hi ha hagut una cimera a Badalona molt important per al futur de l'entitat. Estat, Generalitat i Ajuntament hi eren presents

Actualitzat

El secretari d'estat d'Esports i president del Consell Superior de l'Esport, José Ramón Lete, s'ha reunit amb el president del Joventut, Juan Antonio Morales, a l'Olímpic de Badalona. En la trobada també hi han participat el secretari general de l'Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, l'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i representants dels grups polítics del consistori.

El president de la Penya,en sortir de la reuió s'ha mostrat optimista sobre el futur del club abans de la junta general d'accionistes de dijous: 

 "No descarto res, però soc optimista"

El president Lete ha valorat molt positivament la trobada, en la qual s'ha evidenciat un acord de voluntats per salvar el club. Lete és optimista i confia que els problemes administratius se solucionin, ja que és impensable per a l'ACB quedar-se sense el Joventut, un club amb història i gran teixit formatiu, tal com ha destacat. En aquest sentit, el president aposta per un acord amb la Lliga que beneficiï els clubs.

Lete ha explicat que el CSD té un projecte amb el Joventut per promocionar el treball d'equips base, que també ha d'aportar diners al club. El secretari diu que rondarà els quaranta o cinquanta mil euros, en funció del mecenatge.

Aquest dimarts la Penya estarà pendent del ple de l'Ajuntament, on, segons ha explicat l'alcaldessa, Dolors Sabater, s'espera que entri i s'aprovi la subvenció de la Fundació, a l'espera de resoldre'n les parts tècniques. Entre altres coses, s'ha de determinar el total de l'aportació econòmica. L'alcaldessa ha demanat a Lete que ajudin els ajuntaments a ajudar els clubs.

ARXIVAT A:
La Volta
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut