Jasper Cillessen
Cillessen vol disposar de més minuts
Barça

Cillessen vol més minuts i el Barça li obre les portes

El club blaugrana, disposat a escoltar ofertes pel porter holandès i ja tindria un substitut en ment

Jordi SunyerActualitzat

Sempre que ha jugat, ha rendit. No hi ha hagut partit, sobretot de Copa però també algun de Champions, en què Jasper Cillessen no hagi destacat. El treball amb l'entrenador de porters, Josep Ramon de la Fuente, ha ajudat el meta holandès a espolsar-se la inseguretat i recuperar el màxim nivell.

Però el titular continua sent Ter Stegen. I aquí és on el Barça entén dues circumstàncies: la primera, que està infrautilitzant un porter de classe mundial. I la segona, que el jugador vol gaudir de més minuts per demostrar el seu nivell. Per tant, si arriba una bona oferta per Cillessen, el club no posaria impediments a la seva sortida.

El mercat de porters ja s'està movent: Courtois pot deixar el Chelsea, Allison ha fitxat pel Liverpool. Però no això no vol dir que el puzle encaixi. En el cas de la Roma, els italians estan negociant amb Robin Olsen, titular de la selecció sueca. Monchi, el director esportiu de la Roma, sempre ha estat més de generar plusvàlues que no de pagar grans quantitats.

Si marxés Cillessen, segons avança el diari "Mundo Deportivo" i ha confirmat TV3, el Barça s'ha fixat en el belga Koen Casteels. Ha jugat tots els partits de l'última Bundesliga amb el Wolfsburg, setzè classificat. Ja seguit per l'anterior equip de la secretaria tècnica, se'n valora un bon joc de peus i, amb 26 anys, tres menys que Cillessen, un important marge de millora.

Koen Casteels, al centre de la imatge, durant un entrenament amb la selecció de Bèlgica

De moment, però, el club no ha rebut cap oferta per Cillessen, ni tampoc cap de convincent pels jugadors amb qui no compta Valverde. Es volia tancar alguna sortida aquesta setmana però, de moment, la porta no s'obre.

Anar al contingut