Chris Froome, guanyador del Tour 2017 (EFE)
Chris Froome, guanyador de quatre Tours (EFE)
Ciclisme

Chris Froome vol fer el doblet guanyant el Tour i la Vuelta la mateixa temporada

El britànic, quatre vegades guanyador del Tour, encara no té cap Vuelta al seu palmarès

Actualitzat

Només 1 dia després de guanyar el seu quart Tour de França, Chris Froome ha revelat quin és el seu gran objectiu: la Volta a Espanya. El britànic, en unes declaracions publicades a la web de l'equip Sky, explica que "la Vuelta és una cursa on m'encanta participar. És una cursa molt dura, però són tres setmanes que gaudeixo. He estat segon tres vegades i m'agradaria guanyar-la. Vèncer al Tour i a la Vuelta en un mateix any seria increïble. Tinc aquesta oportunitat ara i ho provaré".

Froome també ha explicat que la sensació després de guanyar el seu quart Tour ha estat la mateixa que la que va tenir en guanyar el primer: "La novetat no ha desaparegut, fins i tot després d'haver-ne guanyat tres. És una sensació increïble. L'endemà, tot just despertar-te, encara vols pessigar-te."

El recorregut del Tour del 2017, amb pocs quilòmetres contrarellotge, no era el més adient per a les seves condicions. Froome ha reconegut que ha estat "el Tour més dur de la meva carrera. L'equip ha estat clau en la cursa d'aquest any. He tinguts dies bons i dolents, però l'equip ha estat molt sòlid i sempre hi eren per ajudar-me quan passava moments difícils".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut