Espanyol

Chen Yansheng presenta un benefici rècord en la seva primera Junta General d'Accionistes de l'Espanyol

Chen Yanseng ha presidit la junta d'accionistes que l'Espanyol ha fet aquest dimarts. Plàcida per ell després de presentar uns bons números i la bona marxa de l'equip. L'únic punt que ha generat polèmica és la fallida grada d'animació

Actualitzat

La primera junta del RCD Espanyol presidida per Chen Yansheng ha estat plàcida per al màxim accionista del club. Tots els punts han estat aprovats sense problemes, com no podia ser d'una manera, pel màxim accionista, que controla el 99,35% de les accions de l'entitat. El president blanc-i-blau ha presentat el benefici rècord de l'última dècada a l'Espanyol, amb 2,1 milions aquest exercici. El deute brut, a 30 de juny del 2016, havia baixat de 185,757 milions d'euros a 139,110, i la neta de 133,879 milions a 110,080 milions. Per l'exercici 2016-17, els ingressos previstos són de 78,112 milions d'euros.

El president del club, en un breu discurs, ha demanat "paciència per fer un gran club. L'objectiu és estar entre els 10 primers, després entre els 8, participar a competicions europees, reduir el deute, fer una inversió més efectiva i augmentar el número de socis. Volem millorar la reputació a l'Àsia". Tot i viure habitualment a Hong Kong, Chen Yansheng ha assegurat que "la distància no és un problema. Sé exactament el que passa al club. Aquest consell té una gran capacitat de gestió".

La intervenció de més pes de la directiva ha estat pel conseller delegat Ramon Robert. El responsable de la gestió del dia a dia del club ha explicat els números del club, els patrocinis i el pla de negocis per al futur. Robert veu l'entrada de Xina en el club "com una gran oportunitat". També creu que "el desenvolupament de l'estadi és clau" per atraure ingressos que puguin revertir a l'equip.

Un dels objectius del projecte és augmentar la massa social fins als 28.000 socis: "Vam estat a prop dels 36.000 socis. Hem de recuperar aquelles xifres. Aquesta temporada hem aturat la caiguda. Ara hem de tornar a créixer". Unes altres xifres que han de millorar són les relacionades amb la venda d'entrades i venda de marxandatge del club per arribar a l'objectiu pressupostari per a l'exercici 2016-17 de 78 milions d'ingressos.

El conseller delegat del club també ha parlat del fins ara frustrat projecte de la grada d'animació. Robert s'ha mostrat confiat que "des de la tranquil·litat, des de la calma, veient on podrem trobar punts d'acord entre tots, seguirem tirant endavant". Aquest ha estat un dels temes més criticats pels socis durant el torn de precs i preguntes, amb crítiques a l'Àrea Social del club.

També s'ha aprovat la incorporació al Consell Directiu d'un nou conseller, Hongyuan Wang.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut