Espanyol

Víctor Sánchez espera un partit contra el Barça sense la tensió dels últims derbis

El futbolista de Rubí confia en les possibilitats de treure un bon resultat al Camp Nou aprofitant la bona dinàmica de l'equip blanc-i-blau

Marc BéjarActualitzat

Víctor Sánchez, que segueix esperant novetats respecte a la seva renovació, ha enviat un missatge d'optimisme a l'afició de l'Espanyol en la setmana prèvia del derbi de diumenge contra el Barça al Camp Nou (20.45). Tot i admetre les dificultats d'enfrontar-se al conjunt de Luis Enrique, el futbolista de Rubí es mostra confiat en les possibilitats de l'equip blanc-i-blau per treure un bon resultat de la visita al rival ciutadà. "Tant de bo sigui l'any que puguem guanyar", ha dit esperançat.

El titular en el lateral dret perico ha demanat concentració al seu equip durant els 90 minuts. "Hem d'estar amb les línies molt juntes", assenyalant-ho com una de les claus del partit. Preguntat sobre l'agressivitat amb què s'han viscut els últims derbis, especialment les darreres temporades, el jugador perico ha demanat que hi hagi menys tensió. "Un derbi ha de ser intens al camp", però espera no repetir alguns incidents, sobretot fora del terreny de joc. "Que no sigui com l'any passat", ha sentenciat el futbolista format a la Masia.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut