Mundial

Cantona fa mofa del pentinat de Neymar en el Brasil-Suïssa

L'exjugador francès ha penjat una fotografia a Instagram on apareix amb una font d'espaguetis escampada sobre el cap mentre subjecta una imatge de l'astre brasiler amb el seu nou pentinat tenyit de groc

Actualitzat
Eric Cantona ha pujat una fotografia al seu compte personal d'Instagram, en la qual apareix amb espaguetis al cap mentre subjecta una imatge de l'astre brasiler Neymar amb el seu nou pentinat tenyit de groc.
   
Amb un gest d'aparent serietat, l'antiga estrella del Manchester United ha fet mofa de l'estilisme que Neymar va lluir aquest diumenge en el partit entre el Brasil i Suïssa al Mundial de Rússia, i amb el comentari: "Neymar style... spaghetti al dente!".
   
L'exinternacional francès va publicar aquesta fotografia al seu compte d'Instagram, que té gairebé 98.000 seguidors i en què només figuren vuit publicacions. Actualment, la fotografia ha rebut gairebé 50.000 "likes".
   
Després de la seva reaparició a la cita mundialista, Neymar ha estat objecte de burles a les xarxes socials, on molts usuaris van comparar el seu pentinat amb aquest plat de pasta.
 
ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut