Lliga de Campions

Buffon: "Quan he vist la remuntada del Barça contra el PSG, he pensat que la vida m'ha ensenyat una cosa nova"

El porter de la Juventus ha reconegut que es va sorprendre davant la remuntada del Barça en els vuitens de la Lliga de Campions

Actualitzat

L'entrenador Massimiliano Allegri i el porter i capità de l'equip Gianluigi Buffon han estat els dos representants de la Juventus que han sortit a respondre les preguntes de la premsa el dia abans del partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions a Torí contra el FC Barcelona.

El porter ha recordat que "un equip amb Messi, Suárez i Neymar té una força demolidora". El capità de la Juventus, preguntat pel 6 a 1 dels blaugrana davant del PSG a la tornada dels vuitens, ha explicat que "quan he vist la remuntada del Barça, he pensat que la vida m'ha ensenyat una cosa nova. Molt bonic. Quan creus que ho has vist tot i ho saps tot, la vida encara et sorprèn".

El tècnic, per la seva banda, tot i que el seu equip encadena 32 partits seguits a casa sense perdre, pensa que "no som favorits. Serà un partit molt igualat. Quan jugues primer a casa, és important no rebre gols. Sabem que el Barça té una gran qualitat ofensiva". Allegri ha demanat al seus jugadors i aficionats que creguin en la possibilitat d'eliminar el Barça. 

Allegri també ha comparat la seva jove estrella, Paulo Dybala, amb Leo Messi i Neymar: "Paulo ha crescut molt i ha canviat de posició. Però son tres jugadors diferents. Messi és el millor del món, i porta molt de temps sent-lo. Dybala és jove, pot créixer molt i crec que amb Neymar podran ser els millors en el futur".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut