Bàsquet

Boston Celtics i Golden State Warriors continuen guanyant a les semifinals de conferència de l'NBA

Estel·lar actuació d'Isaiah Thomas, que anota 53 punts per donar als de Boston la segona victòria sobre els Washington Wizards (129-119, 2-0)

Actualitzat

Superats els moments de dubte a l'inici dels play-offs, els Boston Celtics van embalats i ja han sumat sis triomfs consecutius. L'últim, aquesta matinada contra els Washington Wizards (129-119) per posar el global de 2-0 en la semifinal del play-off de la conferència Est de l'NBA.

El triomf per als de Brad Stevens no ha estat fàcil, ja que s'ha decidit a la pròrroga després d'una remuntada agònica. En els moments decisius ha sorgit amb més força que mai la figura d'Isaiah Thomas, autor de 53 punts en total i de 29 punts entre l'últim quart i la pròrroga -un menys que tots els Wizards junts- per evitar l'empat.

La sèrie viatjarà ara a Washington, però els Celtics, que van estar prop de l'eliminació davant els Chicago Bulls (0-2 en contra i amb dos partits per jugar fora de casa), semblen ara imbatibles. Però els Wizards també tenen un home en estat de gràcia, John Wall, que malgrat la derrota ha anotat 40 punts i ha capturat 13 rebots. Qui sap si ell tindrà la recepta per aturar Isaiah "Mr. Fourth Quarter" Thomas.

Els Warriors comencen guanyant

També han complert a la seva pista els Golden State Warriors, que han superat els Utah Jazz en el primer part de semifinals de la Conferència Oest (106-94). Stephen Curry ha liderat l'atac dels Warriors anotant 22 punts en tres quarts, i de pas s'ha convertit en el novè màxim triplista històric en els play-offs, amb 262 llançaments convertits.    

Anar al contingut