Atletisme

Bolt confirma que competirà en els Jocs de Rio 2016 i que a més participarà en el salt de llargada

Després dels ors aconseguits als Jocs de Londres, Usain Bolt continua volant sobre la pista. Ha reaparegut a la reunió de Lausana, una de les que formen la Diamond League. Aquí ha confirmat que, no només serà als Jocs de Rio 2016, sinó que té la intenció de fer també el salt de llargada, com els mítics velocistes Jesse Owens i Carl Lewis. De moment, va participar dijous en els 200 metres i, com gairebé sempre, va guanyar amb una gran facilitat. La marca, molt bona, 19.58, però sense atacar el rècord del món, que és de 19.32.

Actualitzat
Després dels ors aconseguits als Jocs de Londres, Usain Bolt continua volant sobre la pista. Ha reaparegut a la reunió de Lausana, una de les que formen la Diamond League. Aquí ha confirmat que no només serà als Jocs de Rio 2016, sinó que té la intenció de fer també el salt de llargada, com els mítics velocistes Jesse Owens i Carl Lewis.

De moment, va participar aquest dijous en els 200 metres i, com gairebé sempre, va guanyar amb una gran facilitat. La marca, molt bona, 19.58, encara que molts van quedar decebuts perquè pensaven que es podia acostar al rècord del món, que és de 19.32.

L'altre jamaicà favorit, Yohan Blake, va disputar els 100 metres, i va estar, fins i tot, millor que Bolt, ja que es va imposar amb un registre sensacional, 9 segons i 69 centèsimes, la tercera millor marca mundial de tots els temps.
Anar al contingut