Futbol

Bojan Krkic s'incorpora amb la selecció espanyola a l'espera de debutar dimecres davant França

Bojan Krkic s'ha incorporat, finalment, a la concentració de la selecció espanyola i dimecres, davant França, es podria convertir en el debutant més jove en la història del combinat, amb només 17 anys. El de Linyola ha superat finalment una gastroenteritis i a la tarda ha arribat a Madrid, però no ha pogut entrenar-se amb el grup de Luis Aragonés. El seleccionador espanyol l'ha volgut convocar d'hora per evitar la possibilitat que, finalment, el convoqués Sèrbia, d'on és el seu pare.

Actualitzat

En principi, Bojan s'havia d'incorporar al matí a la concentració de la selecció espanyola a Las Rozas, però la nit anterior ha tingut gastroenteritis, segons ha informat el Barça. El doctor Ricard Pruna l'ha visitat i el jugador de Linyola ha viatjat a Madrid amb un informe mèdic, sobre els problemes estomacals que ha tingut.

Els metges confien recuperar Bojan per dimecres, però ara mateix no estaria en condicions, ja que encara té un "brot de gastroenteritis", segons ha confirmat el doctor Jorge Candel. Tot i això, el blaugrana ha viatjat a Màlaga, on la selecció espanyola jugarà contra França. 

A part de Bojan, entre els convocats també hi ha els blaugranes Xavi i Iniesta, que li faran de guia, i els blanc-i-blaus Luis García i Riera.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut