Actualitat blaugrana

La victòria contra l'Osasuna dóna oxigen a un Barça que afronta ara un calendari força complicat

L'agònica victòria contra l'Osasuna ha donat oxigen al Barça a la Lliga i els blaugranes veuen com el campionat no està tan perdut com es pensaven. Tot gràcies al gol de Xavi. Ara, però, als catalans els esperen dos desplaçaments complicadíssims, a Sevilla i Saragossa, i no s'hi permetrà cap ensopegada si no es vol dilapidar en una setmana tot l'optimisme generat diumenge. La preparació de l'enfrontament amb els andalusos estarà marcada per l'absència dels internacionals per compromisos amb les seves seleccions.

Actualitzat

Una mica d'optimisme ha tornat a Can Barça després de retallar tres punts al Madrid gràcies a l'ensopegada dels blancs a Almeria i també, sobretot, al triomf dels blaugranes ahir al Camp Nou contra l'Osasuna. Una victòria que no només permet continuar somiant amb la Lliga, sinó que també ajuda a encarar amb confiança el complicat calendari que els espera als catalans.

I és que de res no serviria la victòria contra els navarresos si en les dues pròximes jornades el Barça no és capaç de sortir del Sánchez Pizjuán i de La Romareda amb resultats positius. L'equip de Rijkaard no es pot permetre caure de nou en la irregularitat i haurà d'aprofitar la inèrcia de positivisme guanyada diumenge per afrontar amb garanties els partits davant el Sevilla i el Saragossa.

De moment, la preparació del duel amb els andalusos estarà marcada pels partits internacionals de les seleccions. El calendari evitarà de nou que el Barça, com la resta d'equips, pugui preparar l'enfrontament amb el total de la plantilla.

Mijatovic, optimista

Al Reial Madrid miren de fer una lectura positiva d'aquesta jornada. Amb el Barça a sis punts, Mijatovic, com Schuster, ha dit que la derrota dels blancs anirà bé per refredar l'eufòria que hi havia a l'entorn madridista. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut