Fernando Alonso encara no s'ha pronunciat sobre el seu futur (Reuters)
Fórmula 1

Bernie Ecclestone dona per feta la continuïtat de Fernando Alonso a McLaren

Però l'antic patró de la Fórmula 1 considera que McLaren tindrà difícil millorar els resultats amb motors Renault en lloc dels Honda

Actualitzat

Bernie Ecclestone ja no és el director general de la Fórmula 1 però encara coneix tot el que es fa i desfà en el món de les quatre rodes. L'antic patró de l'F1 ha donat per garantida en una entrevista la continuïtat de Fernando Alonso a McLaren la temporada que ve, arran del possible acord perquè Renault sigui la nova subministradora de motors per a l'escuderia anglesa en detriment d'Honda.  

"L'acord amb Renault està tancat. La continuïtat d'Alonso és una supernoticia", ha desvelat Ecclestone en declaracions al diari "Daily Mail".

Amb tot, Ecclestone no té clar que la fi del binomi McLaren-Honda acabi amb els mals resultats de l'escuderia de Woking: "No puc veure per què McLaren serà més feliç amb Renault que amb Honda. No va ser culpa d'Honda que les coses no sortissin bé, va ser de McLaren. Cada dia es barallaven per tot en comptes de treballar amb ells, la qual cosa va ser una mica estúpid", ha opinat.

L'actual contracte d'Alonso amb McLaren s'extingeix al final d'aquesta temporada. Als seus 36 anys, el bicampió mundial ha remarcat en diverses ocasions que l'any vinent només seguirà a l'F1 si té un cotxe competitiu, després d'una altra temporada infausta amb les unitats de potència d'Honda.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut