Futbol

Benzema s'enfunda la samarreta del Madrid però sense la pompositat d'altres presentacions

Florentino Pérez ha presentat aquest dijous al vespre el seu quart fitxatge. Karim Benzema ha vestit per primera vegada la samarreta que portarà les sis temporades vinents. Sense arribar a l'expectació despertada per Kakà, i sobretot Cristiano Ronaldo, el francès ha reunit més de 15.000 espectadors al Santiago Bernabéu. Benzema, de només 21 anys, haurà d'esperar a l'operació neteja en el vestidor blanc, abans de saber quin número lluirà la temporada que ve.

Actualitzat
Ni empentes ni corredisses quan s'han obert les portes del Santiago Bernabéu. Les primeres aclamacions, per a Florentino Pérez, que, a cop de talonari, ha inflat d'eufòria i satisfacció els seguidors del Madrid. Ara, al Barça ja no el veuen tan poderós. Precisament el dia que es compleixen vuit anys de l'arribada de Zidane al Madrid, un altre francès, Karim Benzema, ha entrat en la història madridista com el quinzè jugador francès a vestir-se de blanc. I, lògicament, l'ex del Lió s'ha referit al seu compatriota.

Mala imitació i més mastegots

Imitant l'estil de Cristiano Ronaldo, Benzema també s'ha volgut guanyar el públic del Bernabéu. Però la seva aproximació a les graderies ha provocat un efecte contrari. Davant l'eufòria dels incondicionals, els membres de seguretat del Madrid hi han respost a mastegots. Una imatge deplorable, que el canal de televisió del club ha tapat amb imatges històriques de l'equip. Però la imatge d'un seguidor amenaçant de tallar el coll un vigilant segur que traspassarà la galàxia futbolística.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut