Futbol

Cristiano Ronaldo fa embogir el Bernabéu en la seva presentació com a jugador del Madrid

El Santiago Bernabéu es va tornar a vestir de gala per presentar el fitxatge estrella del Madrid: Cristiano Ronaldo. Més de 80.000 persones van donar la benvinguda al nou ídol de l'afició madridista. La presentació de Kaká es va quedar curta i el crac portuguès va tornar a demostrar que és una veritable icona mediàtica. L'ex del Manchester United, el fitxatge més car de la història del futbol, lluirà el número 9.

Actualitzat
Tres anys i gairebé 100 milions d'euros li ha costat Ronaldo al Madrid. Florentino Pérez, amb un desemborsament rècord, ha fet realitat el somni del seu predecessor, Ramón Calderón, i, per fi, ha pogut vestir de blanc Cristiano Ronaldo. A l'esquena del portuguès, el número 9, propietat, l'any passat, de Saviola. Només Maradona, en l'època del Nàpols, havia aplegat tanta gent en una presentació. Tampoc Eusebio, amb qui Ronaldo ha compartit confidències a cau d'orella, no es va perdre la posada de llarg del seu paisà.

Ronaldo va desfermar la bogeria a l'estadi del Madrid. Tot i les mesures de seguretat per evitar incidents, com en la presentació de Kaká, més d'un espontani va intentar abraçar-se a l'últim fitxatge madridista. Només un ho va aconseguir, la resta no van ser tan afortunats.

El crac més mediàtic de Florentino


El jugador més car de la història és, també, el millor jugador del món actualment. Si més no, la Pilota d'Or del 2008 i el FIFA World Player així ho acrediten. Cristiano Ronaldo és l'home que acumula més títols individuals en els últims mesos.

Tot ho fa a una velocitat de vertigen i, de cara a barraca, n'hi ha pocs de tan efectius. Gran especialista en les faltes, els porters encara són incapaços de predir la trajectòria del seu xut. Però els seus excessos, sovint innecessaris, conviden al càstig dels rivals.

Amb els "red devils", Ronaldo també s'ha fet un tip d'aixecar trofeus. Aquesta temporada només se li han resistit la Community Shield i la Champions. En la final contra el Barça, a més, el nou crac madridista va perdre els papers.

Exuberant dins i fora del camp, Ronaldo és un gran amant dels cotxes, tot i que alguna de les seves joies ha acabat destrossada. Poc discret com és, va celebrar a Hollywood i amb Paris Hilton el seu fitxatge pel Madrid.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut