Bàsquet

Bartzokas valora l'evolució de l'equip tot i les baixes abans de visitar Olympiacos

El tècnic grec ha volgut treure importància al seu retorn a la que va ser casa seva i ha demanat als jugadors fortalesa mental

Marc BéjarActualitzat

El Barça Lassa visita aquest dimecres (18.55, Esport3) la difícil pista de l'Olympiacos, on espera seguir amb la bona ratxa en aquest tram de temporada. L'equip de Bartzokas, que torna a la que va ser casa seva, acumula sis victòries consecutives en el total de competicions i afronta un duel de màxima exigència.

El grec ha dit "hem millorat el nostre joc", però ha lamentat que segueixin tenint baixes que els condicionen en la preparació, especialment en setmanes amb tres compromisos. Justin Doellman, Shane Lawal, Juan Carlos Navarro, Pau Ribas i Víctor Claver no seran al Pireu, on el Barça s'enfrontarà a un equip molt complet. "No només són Spanoulis, sinó que també haurem de vigilar Lojeski, Green o Papanikolaou", ha avisat l'entrenador blaugrana.

Bartzokas ha admès que es tracta d'un "partit especial" per a ell, tot i que no vol desviar el focus d'allò realment important. "Hem de centrar-nos en el nostre partit", davant un calendari molt dur que no admet distraccions. L'Eurolliga no dóna treva i aquest divendres (20.30, Esport3) tornarà a rodar la pilota amb el clàssic contra el Reial Madrid al Palau.

  


 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut